Open Huis repetities

Het koor  van OVW heeft behoefte aan versterking  van zowel mannen als vrouwen maar ook  solisten zijn zeker welkom. Op  donderdag 13  en 20 april  willen wij u graag laten kennismaken met onze gezellige club tijdens open huis repetities!

De vereniging is nu al weer druk bezig voor het komende seizoen. In maart 2018 spelen wij de  schitterende operette Die Zirkusprinzessin, daarnaast is er het jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Allen in theater vanBeresteyn. U kunt daarbij zijn!

De operettevereniging is nu naarstig op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om bovengenoemde activiteiten nog meer vorm te kunnen geven. Iedereen die van zingen en muziek houdt is van harte welkom. Je hoeft echt geen groot talent te zijn want oefening baat kunst en plezier staat voorop.

Kom geheel vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken, luisteren en als u wilt kunt ook meezingen  en de gemoedelijke sfeer proeven. U bent van harte welkom en een kopje koffie /thee staat voor u klaar.  Het is beide avonden van 19.45 -22.00 uur  in Zalenverhuur Sorghvliet, Veendam.