HMS Pinafore (2020)

Het komende seizoen wordt de hilarische, muzikale productie ‘HMS Pinafore’ van het beroemde Engelse duo Gilbert & Sullivan grootschalig opgevoerd in Theater vanBeresteyn. Een prachtige vrije bewerking (zowel muzikaal als tekstueel) en volledig in het Nederlands.

Het verhaal speelt zich af op een schip, de HMS Pinafore, en begint in de haven van Portsmouth (Engeland). Na een avontuurlijke reis met onverwachte gebeurtenissen en een orkaan te hebben doorstaan, komt het schip aan bij een onbewoond eiland.

Een stuk met: humoristische matrozen, moordzuchtige dames en verwende toeristen!

Uitvoeringen

In verband met het Corona-virus zijn de voorstellingen van de OVW verboden. Dat betekent dus dat de voorstellingen van de HMS Pinafore op 13, 14 en 15 maart 2020 NIET doorgaan.

Wel is de OVW er mee bezig of zij de voorstellingen überhaupt door kunnen laten gaan.
Er wordt gekeken of er op 29, 30 en 31 mei (Pinksterweekend) wel kan worden gespeeld. Dat ligt aan de beschikbaarheid van spelers, musici, regisseur en dirigent. De OVW blijft u via de media op de hoogte houden.

Voor mensen die kaarten hebben gekocht voor de voorstellingen op 13, 14 en 15 maart is het advies geen contact op te nemen met vanBeresteyn. Zij worden door vanBeresteyn op de hoogte gebracht. Houd daarom de site van het theater in de gaten.